Löparskor

Löparskor Recension

Är du less på att plåga dig igenom en besvärlig och smärtfylld löprunda? Med rätt löparskor blir du förskonad från den smärtfyllda delen och istället får ett njutbart motionspass som du kommer vilja uppleva igen.

Med rätt joggingskor slipper du även risken för potentiella knäskador och andra bristfälligheter som kan frodas fram under dina år som löpare. Här nedan rekommenderar jag skor för ditt eget bästa beroende på hur du vill löpa. Sporta Smart och gör det i dag!

Löparskor för 0.1 – 2 km

När du springer en sträcka som sträcker sig till max 2km kan jag rekommendera nya modellen Asics Gel-Lyte33 2. Denna sko erbjuder en så kallad ”natural ride” som passar bra till jogging-debutanter som vill ge joggingen ett försök, som just nu är Sveriges hetaste trend.Löparskor

GEL-LYTE33 2 är designad med den moderna FluidAxis som är ett djupt flex spår i häldelen av yttersulan och tar fram leden i hälen vilket leder till en rörelse som är mer naturlig.

Skon ger en optimerad flexibilitet och en anpassningsbar löpkänsla.

Du hittar skon här.

Löparskor för 2-8 km

Om du vill utöka din distans kan jag rekommendera Acis DS trainer 18. Löparskon är förvisso för ett pronerande löpsteg. (länk till förklaring)

För inramade och mer erfarna löpentusiaster med ett naturligt steg ger denna sko dig ännu bättre känsla med underlaget. Designad med Guidance trusstic-teknologin hjälper det löparen till ett mer effektivare steg.

Acis DS trainer 18 är det mest gynnsamma valet för dig som vill springa närmare milen.

Skon hittar du här!

Löparskor för 8+ km

Om du vill springa upp mot milen och längre så är min personliga favorit ACIS GEL KAYANO (länk). Den fulländade skon för mogna löpare.

ACIS GEL KAYANO har en bra sammankoppling av stötdämpning och stabilitet. Fullpackad med den senaste ingenjörskonsten som bidrar till en personligt anpassad passform. Skon har en lätt och hållbar mellansula som ger en långvarig stötdämpning.

Helt klart det bästa alternativet för dig som vill ta löpningen till en helt ny nivå.

Skon hittar du här!

Löparskor allround

Nike Zoom rival MD 6 är allround-skon som samtalsämnen har kretsats kring under sommaren. Skon har ett kaxigt uttryckssätt med den hetlevrade designen och sina fräna färger.Löparskor

Skon är rymlig och anatomiskt konstruerad för en naturlig och stabil känsla vilket är den ultimata vikten för dig som är en allround löpare.

Skon som gör allround löparna lyriska hittar du här!